CountryWinery

 

 

BIRDGARD

 

Birdgard Random PRO

 

birdgard random pro geluidspreker

Dit is het meest handige apparaat dat u zelf makkelijk kunt programmeren met acht voorgeprogrammeerde echte vogelkreten. Speciaal voor Nederland ontwikkelde varianten waarbij bij elke variant 2 roofvogelkreten geprogrammeerd zijn. De eerste variant heeft de angstkreten: Spreeuw, Merel, Lijster, Huismus, Roek, Kauw en Ekster, met de lokroep van de roofvogels: Blauwe Kiekendief en Slechtvalk. De tweede variant heeft de angstkreten: Spreeuw, Merel, Lijster, Huismus, Roek, Kauw en Ekster, met de lokroep van de roofvogels Sperwer en Buizerd. Deze roofvogels zijn ook gevreesd bij konijnen en hazen. De roep van roofvogels trekt tevens die roofvogels aan. Door om de drie vier dagen de vogelkreten te verwisselen bereikt men een beter effect. De Bird Gard Random PRO beschermt een gebied tot 8000m².

Prijs:
Euro 295,00 (excl.19% BTW)

BirdGard Super PRO

 

birdgard super pro 1 birdgard super pro 2

De Bird Gard PRO maakt gebruik van een combinatie van echte vogelkreten van vogels die aangevallen worden door roofvogels, met de kreet van de roofvogel zelf. Wat door de vogel geassocieerd wordt met gevaar. Het geluid is opgenomen op een microchip en geeft een natuurlijke weergave, wat in de leefomgeving niet storend is, in tegenstelling tot het carbid-kanon. De Bird Gard PRO heeft verschillende schakeltijden van het geluid, tijd, verschillende vogelroepen en hard en zacht geluid voor een optimaal resultaat. De Bird Gard PRO kan overal gebruikt worden in boomgaarden, kleinfruit, voedsel-silo's, veevoederopslag, schuren, wijngaarden, vliegvelden en ook natuurlijk ook elders waar vogels overlast bezorgen. Elke Bird Gard PRO heeft vier soorten vogelkreten. Er is keuze uit zanglijster, spreeuwen, zwaluwen, vinken, spechten, kraaien, eksters, meeuwen, reigers en roofvogels (o.a. de havik). De Bird Gard Super PRO beschermt tot 3,2 hectare, met de mogelijkheid tot 4 extra losse luidsprekers aan te sluiten. Deze zijn voorzien van 30 meter kabel. Hierdoor kunt u het effectieve oppervlak verviervoudigen.

Prijs:
Euro 695.00 (excl. 19% BTW) - 4 geluidsprekers

BirdGard PRO Plus

 

birdgard pro plus removable chip

De nieuwe BirdGard pro plus heeft 5 verschillende vogelkreten en een sonische irritatie-geluid, die u zelf kan programmeren. De nieuwe pro plus is krachtiger dan de BirdGard pro doordat hij twee aparte luidsprekers heeft. Elke luidspreker heeft 33m kabel.

Prijs:
Euro 395.00 (excl. 19% BTW) -2 geluidsprekers
Euro 495.00 (excl. 19% BTW) - 4 geluidsprekers

CropGard

 

cropgard geluidspreker

Nieuw is de CropGard, dit apparaat maakt gebruik van 8 verschillende electronische irritatie geluiden die u zelf kan programmeren en verwisselen. Het is belangrijk dat u om de zoveel tijd de geluiden verwisselt zodat de vogels er niet aan kunnen wennen. De CropGard maakt ook gebruik van dezelfde luidsprekers als de BirdChaser en word geleverd met 2 of 4 speakers. De reikwijdte is 1 tot 2 hectare afhankelijk van de vogelsoort. Ook heeft de CropGard net als de Birdchaser, verschillende schakeltijden van geluid, tijd en volume voor een meer effectief resultaat. De CropGard is speciaal ontwikkeld voor moeilijk verjaagbare vogels in het veld zoals: Duiven, Kraaiachten, Ganzen, zwanen etc.etc. Ook ander wild kan het niet uithouden op een veld waar CropGard werkt.

PRIJS:
Euro 395.00 (excl. 19% BTW) - 2 geluidsprekers
Euro 495.00 (excl. 19% BTW) - 4 geluidsprekers

Scare Windmill

 

windmill

Dit is de nieuwe generatie van visuele vogel en wild verschrikker.
De Scare windmill is special ontworpen om vogels en wild te verjagen en is vervaardig van stevig roestvrij en gegalvaneseerd staal wat een lange levens duur heeft. De wieken zijn van stevig roestvrij materiaal gemaakt dat UV licht weerkaatst, wat de vogels verschrikt.(onderzoekers ondekten dat 50 % gezichtvermogen van de vogel UV licht waarneemt ). De wieken hebben een special zwart geverde motief op de uiteinde, als de wieken draaien lijkt het voor de vogels op een groep gevluchte groep soortgenoten. De Scare windmill heeft een doorsnede van ongeveer 1 meter en verjaagt de vogels op oppervlakte van 0.5 - 1 hectaren. De Scare windmill verjaagt allerlei vogels, Kraaien, Ganzen, Eenden, Spreeuwen, Houtduiven,Roofvogels, Fazanten ook verschrikt het Vossen en Reen. En is geschikt voor graanvelden, hoge gebouwen, boomgaarden, vliegvelden, etc. Men moet de Scare windmill op een stevige paal vastzetten op een hoogte van 3 meter en zorg dat de wieken niet het gewas,draaden, palen, personen of dieren kan raken. Het beste is de windmolen bij stormachtig weer binnen te halen wegens slijtage. Waarschuwing : draaiende wieken kunnen ernstige verwondingen geven aan hoofd, hand en andere lichaamsdelen, nooit draaiende wieken met de blote hand stoppen en buiten bereik van kinderen houden.

Prijs op aanvraag

BirdGard Mega Pro

 

blaster megapro

Nieuw !! De 200 WATT BirdGard Mega PRO 60x luider dan de BirdGard Super PRO. Verjaagd de vogels op een oppervlakte van 12 ha. Ideaal voor grote oppervlaktes zoals boom- en wijngaarden. 8 ingebouwde vogelkreten met regelbaar volume. WAARSCHUWING: Bij vol volume is oorbescherming verplicht, geleverd met afstandbediening (100m).
Inclusief: Toren met 20 luidsprekers, programeerbare BirdGard PRO Controller, 200W versterker en de benodigde bekabeling. Ook verkrijgbaar met Solar Panel.

PRIJS: op Aanvraag

WildGard

 

wildgard geluidspreker

Nieuw De WildGard is een dieren verschrikker, en deze helpt u bij het beschermen van uw boom en wijngaarden en andere terreinen tegen ganzen, reeen, zwijnen en andere lastige dieren (Werkt ook uitstekend tegen inbrekers) WildGard gebruikt een opname-chip met verschilende geluiden zoals een troep verscheurende honden, twee verschilende geveerschoten, roofdieren, angstkrijten. De geluiden gaan wisselend naar een van de 4 speakers. (Elke speaker heeft 30m kabel) Bespaart u het houden en trainen van honden, en het aanleggen van duur hekwerk. Beschermt 2,5 ha, Verschillende geluiden in verschillende volgordes zorgen ervoor dat de dieren er niet aan gewend raken. Werkt op een 12V batterij die zonder opladen 3 weken meegaat.

Prijs:
Euro: 795,00 (excl. 19% BTW) - 2 geluidsprekers
Euro: 950,00 excl. 19% BTW) - 4 geluidsprekers

Nieuw Super PRO with Wireless Speakers

 

wildgard geluidspreker ontvanger

De BirdGard Wireless hebben geen kabels nodig. Het bestaat uit BirdGard Super PRO zender en een 4 geluidspreker ontvangers. Beide worden gelevert met een accu adapter met 10 meter kabel. Het geluid verspringd van geluidspreker naar geluidspreker. Een zender kan vezenden naar 8 geluidspreker ontvangers. De BirdGard Wireless heeft ook een wisselbare chip met 8 verschilende geluiden.

Prijs op aanvraag.

 

 

Voor meer informatie neem contact op met Hans Kluijt 06- 44608106,
email: birdgard@gmail.com

 

<<< Terug naar Winkel

 

 

 

2012 © Country Winery